Smartguy godkender navneændring til Stylepit

Ændringen sker som følge af en større strategisk gennemgang.

Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Smartguy besluttede i midten af april at konsolidere sine varemærker under navnet Stylepit, hvorfor koncernen ville skifte navn.

Det skridt er tirsdag blevet godkendt på en ekstraordinær generalforsamling, så Stylepit fremover vil være selskabets hovednavn, mens Smartguy bliver et binavn.

Ændringen sker som følge af en større strategisk gennemgang, der blev indledt i forbindelse med administrerende direktør Thomas Wandahls tiltrædelse i begyndelsen af året.

- På den korte- og mellemlange bane vil dette betyde en række forandringer, investeringer i Stylepit og øget satsning på vores nordiske hjemmemarked - og selv om vi fortsat vil have stor fokus på at optimere og effektivisere alle vores processer, så vil forbedringen i vores vækst og lønsomhed først komme i takt med, at den nye strategi bliver implementeret, sagde Thomas Wandahl i en meddelelse, da navneændringen blev udmeldt den 15. april.

Ændringen omfatter alle web-domænerne Smartguy, Smartgirl, Smartkids, Smartsport, Smartmen, og Styledelux i Danmark, Norge og Sverige, der alle bliver samlet under Stylepit-brandet.

Som led i ændringerne flytter Smartguy sit hovedkvarter fra Jyderup til København, hvor det har indgået en femårig lejeaftale for et nyt hovedsæde centralt beliggende i Købehavn, fremgik det videre af meddelelsen fra april.