Flere vil til Thailand til vinter

Salget af rejser til Thailand er allerede godt i gang. Hos Star Tour er cirka halvdelen af vinterens rejser solgt.

Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den kommende vinter vil rekordmange danskere til Thailand på ferie.

Se også: Det må du ikke gøre i Thailand

Star Tour har solgt 120 procent flere rejser til vinteren i forhold til samme tid sidste år. Mere end dobbelt så mange rejser i forhold til sidste år.

Det skal ses i forhold til, at salget af rejser til Thailand i 2009 kun i ringe grad var påvirket af finanskrisen - mens eksempelvis salget af rejser til Gran Canaria var mærkbart påvirket.

"Tendensen er den samme hos vores søsterselskaber i Sverige og Finland, men det er her i Danmark, at stigningen i salget af rejser til Thailand er ubetinget størst. Vi har åbnet adskillige nye rejsemål i Thailand til vinter, for eksempel Koh Samet, og rigtig mange vil gerne prøve de nye muligheder, mens endnu flere søger mod de klassiske feriemål som Phuket og Krabi," fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Halvdelen er solgt

I Sverige er salget af rejser til Thailand 61 procent højere i forhold til samme periode sidste år, og i Finland er tallet knap 30 procent.

Star Tour har på nuværende tidspunkt solgt hver anden rejse til Thailand til vinter.
Tendensen viser, at Thailand igen til vinter vil få rekordmange danske besøgende, og for 10. år i træk er danskernes foretrukne oversøiske vinterrejsemål.

Urolighederne i hovedstaden Bangkok i maj synes glemt. Salget af rejser til og via Bangkok gik i stå nogle få uger, mens urolighederne stod på, for hurtigt at rette sig igen, da freden igen sænkede sig over byen. Sydthailand var i den periode slet ikke berørt.

Star Tour har 35 pct. af salget af charterrejser til Thailand med fire ugentlige afgange.

Læs også: Druk-center for fulde turister på Phuket