»Apple-ur er en af de største fiaskoer, jeg længe har oplevet«

Apple Watch er en kæmpe fiasko. Sådan lyder kritikken fra tech-redaktør af Apples ur, som netop har fået nyt styresystem, der er blevet præsenteret på en konference i San Francisco.

Der var spredt klappen på Apples konference i San Francisco i denne uge, da det nye styresystem til Apple Watch blev præsenteret. Fold sammen
Læs mere
Foto: JUSTIN SULLIVAN

»Det er kedeligt. Det er dårligt. De apps, der kører på det, er langsomme. «

Sådan lyder skudsmålet, når redaktør hos tech-redaktionen TV2 Beep, David Guldager skal give en anmeldelse af Apple Watch, som han har haft siddende på sit håndled den seneste uges tid. Han er mildest talt ikke begejstret.

»Det er dyrt. Og så er det bare et af de produkter, der ikke er modent til markedet endnu,« siger han til TV2 Finans.

(Artiklen fortsætter under TV-indslaget)

 

Apple holder i disse dage sin årlige udviklingskonference i San Francisco, hvor udviklere er inviteret til at komme med bud på nye funktioner til Apples produkter, og hvor verdens mest værdifulde koncern også præsenterer sine egne nye produkter, opdateringer på styresystemer osv.

Men da det nye styresystem til Apple-uret, WatchOS2 blev præsenteret, var der ret stille i salen, siger David Guldager.

»Der var kun spredt klappen. Det er ét af de produkter, hvor Apple har skudt helt ved siden af. De skal i den grad gøre noget, hvis de skal finde en succes på det her,« siger han og fortsætter:

»Som det er nu, er det én af Apples største fiaskoer, jeg længe har oplevet.«

På konferencen præsenterede Apple blandt andet også musiktjenesten Apple Music, som bliver en konkurrent til Spotify, Wimp og andre musikstreamingstjeneste. Det får også indbygget en global 24 Timers radiokanal.