Ansatte fra Arena CPHX spiste og drak for 42.000 kroner på Café Victor

Julemåneden i 2013 blev dyr for selskabet bag Københavns nye multiarena. Blandt andet blev der indtaget 27 cocktails, 12 flasker brunello og 7 flasker champagne i magnumflasker til julefrokosten for de 19 ansatte.

ARKIVFOTO fra Cafe Victor. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Nissen

Julen 2013 blev fejret med manér i selskabet bag Københavns nye multiarena, Arena CPHX.

I løbet af julemåneden brugte de ansatte og ledelsen i selskabet knap 130.000 kroner på repræsentation, bespisning, workshops og julefrokoster.

Det viser Berlingskes gennemgang af tusindvis af siders bilag fra Arena CPHX.

I alt er der brugt over to millioner kroner på medarbejderpleje, mad, drikke og rejser siden selskabets etablering i 2011. Men især december 2013 skiller sig altså ud.

Champagne i magnumflasker

Foruden julearrangementer for håndværkerne og samarbejdspartnerne blev højtiden fejret særligt grundigt blandt de ansatte i selve Arena CPHX – knap 20 medarbejdere med ekspertise i alt fra projektstyring, udbudsregler, design og byggeri. Samt, naturligvis, den administrerende direktør.

Den 11. december spiste de ansatte »julemiddag« sammen med 12 eksterne samarbejdspartnere på Restaurant 8tallet i Ørestad til en samlet regning på 24.935 kroner. Og kun to dage senere – 13. december – var der arrangeret »intern julemiddag« på Café Victor i København.

I løbet af aftenen indtog de 19 ansatte syv flasker Möet & Chandon-champagne i magnumflasker til i alt 11.200 kroner, 12 flasker Brunello-vin til samlet 10.380 kroner og 27 Mojito-drinks til 3.240 kroner. Foruden altså tre retter mad, kaffe, øl, cognac – og seks dåser energidrik af mærket Red Bull.

Regningen på samlet 42.850 kroner blev betalt kl. 1.30 om natten.

Artiklen fortsætter under grafikken...

Workshops og julehygge

Foruden julefrokosterne brugte selskabet 42.275 kroner på en flere dage lang workshop med en række samarbejdspartnere på det moderne Hotel Crowne Plaza i Ørestaden. Regningen dækkede blandt andet over udgifter til mad, vin og øl.

Og 5. december var der intern workshop under temaet »planlægning« på konferencecenteret Søhuset med mad og drikke. Regningen endte på 17.277 kroner.

Endelig var der »julehygge« for samarbejdspartnerne i kommunen og Realdania 16. december med æbleskiver og gløgg for 2.181 kroner.