Lette og klassiske småmøbler fra FDB

FDB Møbler fortsætter traditionen med at tage tidens designere og designtalenter ind for at skabe demokratiske møbler, de fleste kan komme i nærheden af. Seneste skud på stammen er SØS-serien, som er designet af Stine Weigelt. Hun nærer en stor kærlighed til konstruktion, og resultatet er en skammel og et sofabord i et enkelt og skulpturelt udtryk. Møblerne i serien skiller sig ud ved at balancere på tre koniske ben, der møder fladen på skammel og sofabord i en cirkel, hvilket giver et let og klassisk udtryk. »Jeg henter ofte inspiration i håndværket og de mange forskellige måder at konstruere møbler på – lige fra de traditionelle japanske til klassiske danske snedkersamlinger,« fortæller Stine Weigelt om designet. SØS-serien er skabt i eg, og skamlen måler H45 cm, mens sofabordene fås i to størrelser, Ø55 cm og Ø70 cm. SØS skammel, 1.199 kr., sofabord 1.899-2.399 kr. Alt fra FDB Møbler. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lysende showstopper

Den er noget af en showstopper, den nye gulvlampe fra Tom Dixon. Den har fået navnet Melt Stand Chandelier og er et teknologisk krævende design, der eksperimenterer med vakuum og metalliseringsprocesser. Lampeskærmen er gennemsigtig, når lyset er tændt, og får en reflekterende, kosmoslignende overflade, når lyset slukkes. Og så er den nærmest et kunstværk i sig selv. Mål: H175 cm og B85 cm.

Melt Stand Chandelier fra Tom Dixon, 40.000 kr.

Planlæg det nye år

2018 føles måske langt væk, men hvis du vil have fingrene i de flotteste kalendere, inden de bliver udsolgt, gælder det om at være ude i god tid. Få sat næste års aftaler i system med f.eks. denne læderindbundne kalender i brunt skind, som er så pæn, at man gerne vil have den med på farten. Den måler 19x13x3,5 cm.

Kalender 2018 fra Zara Home, 229 kr.

2018 føles måske langt væk, men hvis du vil have fingrene i de flotteste kalendere, inden de bliver udsolgt, gælder det om at være ude i god tid. Få sat næste års aftaler i system med f.eks. denne læderindbundne kalender i brunt skind, som er så pæn, at man gerne vil have den med på farten. Den måler 19x13x3,5 cm. Kalender 2018 fra Zara Home, 229 kr. Fold sammen
Læs mere

Lette og klassiske småmøbler

FDB Møbler fortsætter traditionen med at tage tidens designere og designtalenter ind for at skabe demokratiske møbler, de fleste kan komme i nærheden af. Seneste skud på stammen er SØS-serien, som er designet af Stine Weigelt. Hun nærer en stor kærlighed til konstruktion, og resultatet er en skammel og et sofabord i et enkelt og skulpturelt udtryk. Møblerne i serien skiller sig ud ved at balancere på tre koniske ben, der møder fladen på skammel og sofabord i en cirkel, hvilket giver et let og klassisk udtryk. »Jeg henter ofte inspiration i håndværket og de mange forskellige måder at konstruere møbler på – lige fra de traditionelle japanske til klassiske danske snedkersamlinger,« fortæller Stine Weigelt om designet. SØS-serien er skabt i eg, og skamlen måler H45 cm, mens sofabordene fås i to størrelser, Ø55 cm og Ø70 cm.

SØS skammel, 1.199 kr., sofabord 1.899-2.399 kr. Alt fra FDB Møbler.

En fryd for øjet

Giv dit hjem et touch af art deco med Reflections Copenhagens nye krystalvase Brooklyn, som med sit skarpe design og sine smukke farver vil være en kærkommen dekorativ tilføjelse til hjemmet. Brug den med efterårets blomster eller som raffineret pynt i vindueskarmen, på bordet eller i reolen.

Brooklyn fra Reflections Copenhagen, 1.300 kr.