Musikanlæg behøver ikke at være grimme ...

Musikken er på vej tilbage ind i hjemmet, men det betyder ikke nødvendigvis store, udekorative anlæg.

Til feinschmeckerne har Bang & Olufsen skabt BeoSound Shape, der består af 12 ‘tiles’ med fire højttalere, som tilsammen kan skabe et funktionelt kunstværk. Pris: 35.775 kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Musik skaber glæde, samhørighed og stærke minder. De fleste af os, der er vokset op, dengang musikanlæg var en absolut nødvendighed på linje med en seng, har musik knyttet til vores minder og forskellige perioder og mennesker i vores liv. De sidste mange år har musik været noget, vi lyttede til hver især gennem vores hovedtelefoner, men nu går tendensen igen i retning af, at musik er noget, vi samles om.

Den gode nyhed er, at musikken, der styrker fællesskabet, ikke nedbryder nogens æstetiske sans. I dag laves nemlig et væld af trådløse højttalere, hvor designet er tænkt ind som en naturlig del, fordi så mange af os kun vil investere i sager, der har en høj grad af æstetik.

Via Bluetooth giver de trådløse højttalere både dig og dine gæster mulighed for at spille jeres favoritmusik fra telefonen, eller hvilken device musikken nu ligger på. Det smarte er, at de mange små versioner kan sættes rundt omkring i hjemmet og enten spille samme musik eller forskellig musik i de forskellige rum. En del af højttalerne kan endda oplades og tages med på farten, så du har musik på kontoret, i sommerhuset og på ferier.

Se bud på højttalere, der både giver gode lyd og klæder dit hjem, i galleriet herunder:

MoveIt trådløs højttaler fra SackIt, 1.699 kr. Fold sammen
Læs mere

Forhandlere: