Codan-ejer kan være på vej mod salg

Den britiske forsikringsvirksomhed RSA Insurance Group, der blandt andet ejer danske Codan, kan være på vej mod at blive solgt til det schweiziske selskab Zurich Insurance Group, der har vist interesse for briterne.

Den britiske forsikringsvirksomhed RSA Insurance Group, der blandt andet ejer danske Codan, kan være på vej mod at blive solgt til det schweiziske selskab Zurich Insurance Group, der har vist interesse for briterne. Fold sammen
Læs mere

Det mulige opkøb løfter RSA-aktien markant i tirsdagens handel.

Det skriver Bloomberg News.

Zurich Insurance Group har oven på rygter i markedet bekræftet, at det er inde i overvejelser om at byde på den britiske forsikringsvirksomhed, men at der dog endnu ikke er truffet nogen beslutning.

Det mulige opkøb har givet vinger til RSA Insurance Group-aktien, der stiger hele 15 pct. til 503,50 pence på børsen i London. Det er samtidig nok til en førsteplads i det brede, fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks, der består af 600 selskaber fordelt på 18 lande i Europa.

Ifølge finanshuset Canaccord vil en fair pris lande på 550 pence per aktie, hvilket dog trods den store fremgang tirsdag er et stykke fra den nuværende kurs.

Zurich Insurance Groups aktie falder med 1 pct. til 293,50 schweizerfranc på børsen i Zürich.