Slip for køen hos bageren: Bestil basser og boller hjemmefra

Et nyt koncept åbner op for forudbestilling af varer hos bageren i Føtex. Order & Pay giver kunderne mulighed for at forkorte køerne og er allerede udrullet i flere store kæder i USA.

Ventetiden for basser og rundstykker er blevet kortere hos bageren i Føtex i Viby J og Skejby.Order & Pay hedder appen, som Dansk Supermarked lancerer i samarbejde med Danske Bank og softwarevirksomheden Trifork. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ventetiden for basser og rundstykker er blevet kortere hos bageren i Føtex i Viby J og Skejby.

Order & Pay hedder appen, som Dansk Supermarked lancerer i samarbejde med Danske Bank og softwarevirksomheden Trifork.

Konceptet er, at man bestiller sine varer i appen og indtaster, hvornår man ønsker at hente varerne. Betalingen foregår via MobilePay, og de forudbestilte varer kan afhentes i en særlig hurtig-kø.

De to jyske Føtexbagere lægger sig dermed i kølvandet på Starbucks, som i midten af juni lancerede en Order & Pay funktion i deres amerikanske iPhone app, som indtil videre fungerer i 26 stater. Starbucks lover, at alle amerikanere senere på året vil kunne springe kaffekøen over - også dem med Android. Amerikanerne kan udover kaffe også forkorte ventetiden til Subway, Taco Bell og fremover McDonald's, som allerede har testet funktionen i flere stater.

Chef for MobilePay, Mark Majgaard Wraa-Hansen, fortæller om den nye app:

 

I Danmark vil Order & Pay konceptet også dukke op flere steder allerede i år, sådan lyder det både fra MobilePay divisionen i Danske Bank og Trifork.

»Vi tror at mange virksomheder kan drage fordel af en Order & Pay-app. Det kunne for eksempel være fastfoodrestaurenter, kaffebarer og måske endda apoteker,« siger direktør i Trifork, Peter Rørsgaard.

I første omgang er det kun Føtex-kunder i de to aarhusianske afdelinger, som kan købe smart morgenbrød, men på sigt skal løsningen udrulles til Føtex' øvrige varehuse.