Nu kan du bruge MobilePay i Bilka

Det bliver fra på torsdag muligt at betale med MobilePay i alle landets Bilka-varehuse.

Kenneth Nielsen, digitalchef i Dansk Supermarked og Jesper Nielsen, direktør i Danske Bank(tv) har samarbejdet om, at kunder i supermarkedskæderne Føtex, Bilka, Salling og Netto fremover vil kunne bruge deres mobiltelefon og Mobilepay-appen til at betale med. Ved kassen sidder kassedame Michelle Mogensen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Axel Schutt

Nyheden har været længe undervejs, og Dansk Supermarked har været en af frontløberne. Fra på torsdag den 18. juni kan du betale med den mobile overførsel MobilePay i alle 18 Bilka-varehuse i Danmark.

»Bilka har taget teknologiske syvmileskridt, hvad angår e-handel og omnichannel, hvor webshop smelter sammen med den fysiske butik. Vi anvender infrarød teknologi til at understøtte vores max-2-i-kø-koncept, og alle Bilka-varehuse er udstyret med selvscanningskasser,« siger kædedirektør i Dansk Supermarked, Mark Nielsen.

Den MobilePay-løsning, som nu skal ind i alle de danske Bilkabutikker, er udviklet i et samarbejde mellem Dansk Supermarked og Danske Bank og blev lanceret den 11. marts 2015. Her blev Føtex i Storcenter Nord i Aarhus det første varehus i Danmark, som fik MobilePay ved kassen.

Dansk Supermarked har længe haft målet om, at mobilbetaling skulle udrulles i deres forskellige kæder og butikker, og nu er hele Bilka altså helt med på vognen. Det forventes, at Dansk Supermarkeds øvrige butikker vil følge efter inden længe.

Rema 1000 gjorde det fra den 1. juni muligt at betale med MobilePay i over 100 af kædens butikker. Alle butikker skal have Mobilepay inden sommerferien, ifølge Rema1000.