Ree vil ikke sagsøge Amagerbanken

Tidligere på dagen kom det frem, at rigmanden Karsten Ree ville sagsøge Amagerbanken. Men Karsten Ree siger, at det er helt forkert.

Bestyrelsesformand N. E. Nielsen hilser hilser på storaktionær Karsten Ree på Amagerbankens ekstraordinære generalforsamling i Falkoner Salen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På forsiden af Jyllands-Postens erhvervstillæg kan man i dag læse, at rigmanden og storaktionæren Karsten Ree har tænkt sig at sagsøge Amagerbanken. Det er imidlertid ikke rigtigt, oplyser Karsten Ree: »Jeg ved ikke, hvorfor sådan en historie bliver skrevet, men den har intet på sig,« siger Karsten Ree på dagens ekstraordinære generalforsamling, hvor aktionærerne godkendte ledelsens forslag om en kapitaludvidelse. Han siger, at han langt hen ad vejen har stor respekt for det arbejde, som bestyrelsesformanden N.E. Nielsen udfører, mens han er mindre tilfreds med den daglige ledelse, som består af administrerende direktør Jørgen Brændstrup og bankdirektør Allan Ottsen: »Der er i den grad brug for at få styrket den daglige ledelse,« siger Karsten Ree.