Playstation 3 har fået sin killer-app

Sony har været længe om det, men nu er der endelig en god grund til at investere i en Playstation 3.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Playstation 3 ejere kan godt begynde at gnække i skægget. Den 13. oktober får de det bedste argument i krigen mod Xbox 360-lejren. Den dag udkommer Sony udvikleren Naughty Dogs Uncharted 2. Det er det spil der en gang for alle skal vise, at selv om glansen er gået af Playstation 3, så har den nogle massive muskler under den engang så skinnende overflade.

"Uncharted 2 sætter ikke blot nye standarder for grafik, historie og morskab, det sætter også en bekymrende høj standard for alle spil der kommer efter. Uncharted 2 er selve grunden til at at eje en Playstation 3. PS3 har nu officielt sin Killer-app og en million tårer bliver grædt af Xbox 360-fanboys."

De ord afslutter sitet Gamesradars anmeldelse, hvor Uncharted 2: Among Thieves får karakteren 10 ud af 10. Samme karakter giver den ene af de to anmeldere på svenske Gamereactor.

"Naugthy Dogs begavede team af grafikere og programmører har optimeret deres grafikteknologi, så den nu udnytter samtlige seks hjælpe-processorer i Cell. Det har gjort, at Uncharted 2 indeholder de højst opløste, mest detaljerede og mindst komprimerede texturer set i et konsolspil, og vidunderligt smukke lys- og partikeleffekter. De som siger, at spilbranchen har lang vej til Hollywood-kvalitet skal spille Uncharted 2. Steven Spielberg skal spille Uncharted 2," skriver Gamereactor.

IGNs Chris Roper slutter sin anmeldelse med ordene:

"Uncharted 2 er ikke perfekt. Men det er tættere på end noget andet spil på markedet."

Han smækker et stempel med 9,5 ud af 10 på spillet.

ComON har tidligere gennemgået Sonys satsning på Uncharted 2 mere detaljeret.