Christian Barker ny direktør i Chr. Hansen

Christian Barker overtager posten som direktør for Chr. Hansens Health & Nutrition division efter Henrik Dalbøge, der fratræder som koncerndirektør pr. 30. september 2013.

Fremstilling af farvestoffer hos Chr. Hansen. Fold sammen
Læs mere
Foto: BJARKE ØRSTED
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det meddeler Chr. Hansen, der fortæller, at Health & Nutrition under Henrik Dalbøges ledelse har udviklet sig fra en forretningsenhed til en selvstændig division med stærk vækst.

»Henrik har udviklet en solid platform for probiotiske kulturer til kosttilskud og modermælkserstatning samt professionaliseret organisationen. Jeg vil gerne takke Henrik for hans engagement og betydelige bidrag til Chr. Hansen,« udtaler Cees de Jong, administrerende direktør i Chr. Hansen, i meddelelsen.

»Vi er klar til næste skridt for Health & Nutrition divisionen. Vi vil styrke vores strategiske fokus og søge efter nye muligheder for fremtidig vækst. Jeg er glad for, at Christian Barker har accepteret at stå i spidsen for denne udfordring. Christian kom til Chr. Hansen for et år siden som leder af Corporate Strategic Development og har betydelig erfaring med at realisere vækst,« fortsætter Cees de Jong.

Direktionen i Chr. Hansen består nu af Cees de Jong, Klaus Pedersen, Knud Vindfeldt, Carsten Bennike og Jesper Allentoft.