Wozniacki regner med at blive klar til Australian Open trods skade

Caroline Wozniacki trak sig mandag morgen med en skade fra Sydney Apia International. Alligevel er hun overbevist om, at hun bliver klar til Australian Open om en uge.

Efter en finaleplads til danskeren ved sidste uges turnering i Auckland på New Zealand var forventningerne skruet i vejret til Caroline Wozniacki før denne uges turnering og Australian Open næste uge. Men kort inde i første runde-kampen mandag morgen led forventningerne et knæk.

Caroline Wozniacki fik nemlig problemer med venstre håndledt, der gjorde, at hun ved stillingen 1-1 i andet sæt måtte trække sig fra turneringen. Hun forventer dog ikke, at det ødelægger hendes chancer for succes om en uge i Melbourne.

»Jeg har stadig en uge til at blive klar, og forhåbentlig er det bedre allerede i morgen, og jeg tror på, at jeg bliver klar til Melbourne,« sagde Caroline Wozniacki på pressemødet efter kampen.

Det er ikke første gang, at Caroline Wozniacki har problemer med håndleddet, og normalt plejer behandling og hvile at hjælpe, og det var også derfor, hun trak sig fra kampen.

»Jeg har haft problemet før, så jeg kender til det. Jeg ville ikke gøre det værre før Melbourne. Nu vil jeg forsøge at få noget behandling og blive klar til Melbourne,« sagde hun og understregede, at hun dog ikke havde været i stand til at gennemføre første runde-kampen.

»Hun tapede det op, og det gjorde ingen forskel. Jeg følte, at det blev værre, og jeg ville ikke kunne vinde uden at spille med en ordentlig baghånd,« forklarer danskeren.

»Normalt går det over. Det er noget, der kommer og går. Men med behandling forsvinder det som regel.«

Mandagens modstander, Barbora Zahlavova-Strycova, ønskede også Wozniacki god bedring umiddelbart efter, hun blev kåret som vinder af kampen.

- Jeg håber, at Wozniacki ikke er slemt skadet, og hun bliver klar til Australian Open, sagde hun ved det efterfølgende interview.