Skadet Wozniacki måtte trække sig med smerter

Læs mere
Fold sammen

Caroline Wozniacki måtte mandag morgen trække sig med en skade fra kampen mod Barbora Zahlavova-Strycova i første runde af WTA-turneringen i Sydney Apia International.

Den danske tennisspiller opgav at fortsætte kampen ved stillingen 1-1 i andet sæt. Forinden havde en hæmmet Caroline Wozniacki tabt første sæt 6-4, hvor hun undervejs fik behandling for sine smerter.

Skaden så ud til at være i Caroline Wozniackis venstre håndled, og hun måtte midt i kampens første sæt bede om en pause og lægelig assistance ved stillingen 3-3.

Herefter fandt hun sig aldrig tilpas opgøret, og det var tydeligt, at modstanderen Barbora Zahlavova-Strycova var bedre kørende end skadede Caroline Wozniacki.

Omfanget af danskerens skade kendes endnu ikke, men den kommer ikke på et særligt belejligt tidspunkt.

Således fik Caroline Wozniacki ikke en god optakt til årets første store mål, når Australian Open begynder om blot en uges tid i Melbourne, og den danske tennisspiller må nu bare håbe på, at skaden i håndledet når at fortage sig, inden den prestigefyldte turnering starter.

Der spekuleres dog i, at Caroline Wozniacki måske godt kunne have spillet videre, men valgte at trække sig, for ikke at forværre skaden med henblik på sine chancer for et godt resultat i Australian Open.