Gratis internet i lufthavnen

Passagerer i Københavns Lufthavn skal ikke længere svinge kreditkortet for at komme på nettet. Lufthavnen lancerer gratis WiFi-adgang.

Foto: Linda Henriksen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den gratis adgang i Lufthavnen gik i luften onsdag, så det er allerede nu muligt at tjekke mail og facebook, inden flyet letter.

Se også: Internet i 10.000 meters højde

Hidtil har der kun været gratis adgang i lounges og adgang mod betaling i resten af Lufthavnen.

”Gratis Wi-Fi er et naturligt næste skridt i udbygningen af vores servicetilbud – ikke mindst fordi en stor del af lufthavnens rejseinformation er forankret på digitale platforme. Og fra vores tilfredshedsundersøgelser ved vi, at gratis Wi-Fi er én af de ting, passagererne ønsker sig allermest,” siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn.

Billund kom først
Som den første internationale lufthavn i Danmark begyndte Billund Lufthavn allerede i juni i år at tilbyde gratis internetadgang for passagererne, mens de opholder sig i lufthavnen.

Herefter kom Aalborg Lufthavn med på WiFi-vognen, og nu følger Danmarks største lufthavn også trop.

En del af CPH Advantage
Den gratis adgang til internettet er en del af et større fordelsprogram "CPH Advantage".

Som medlem kan man få bonuspoint på online taxfree-shopping, parkeringstilbud og gratis Wi-Fi. Men det er bare nogle af de medlemsfordele, der fremover skal gøre rejseoplevelsen endnu bedre.

”CPH Advantage samler alle fordelene i én pakke, så vi kan hjælpe vores passagerer med at få et overblik og gøre gode rejseoplevelser endnu bedre,” siger Carsten Nørland.

Sådan kommer du på nettet:
Klik ind på www.cph.dk/advantage og tilmed dig CPH Advantage. Her skal du igennem tre trin, hvor du blandt andet skal oplyse mail, navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og køn. Når du har tilmeldt dig, har du med det samme adgang til nettet.