Her kulminerede rockerkrigen: Historisk Bullshit-hus er til salg

Det syner ikke af meget, det lille, faldefærdige hus på Agerlandsvej på Amager, der er sat til salg for beskedne to mio. kr.

Foto: Google Street View. Dette hus, hvor rockeren 'Makrellen' boede, på Amager er nu sat til salg.
Læs mere
Fold sammen

Det var her, at rockergruppen Bullshits præsident, Henning Norbert Knudsen med øgenavnet ‘Makrellen’, boede, og det var på vejen lige ude foran hans bolig, at et af danmarkshistoriens mest omtalte drab fandt sted en forårsmorgen i 1984.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Anledningen til den iskolde likvidering af Makrellen var striden mellem 80′ernes to største rockergrupper, Bullshit og Hells Angels, der mellem 1980 og 1988 løste deres uenigheder med krudt og kugler og efterlod et dusin døde rockere i kølvandet, de fleste fra Bullshit.

Gennemhullet

Det mest kendte af drabene fandt sted foran Agerlandsvej 19 den 25. maj 1984.

Hells Angels-rockeren Jørn ‘Jønke’ Nielsen lå på lur i en bil, og da Makrellen og hans kone, Pia Soldthved Larsen, satte sig ind i deres folkevognsrugbrød, sprang Jønke frem fra sit skjul, trykkede aftrækkeren på sin maskinpistol i bund og sendte en sværm af kugler gennem forruden.

Pia Soldthved flygtede, mens Jønke løb hen til siden af bilen og gjorde arbejdet færdigt med en skudsalve i ryggen på den hårdt sårede rockerhøvding.

Da snigmorderen flygtede fra gerningsstedet lå Makrellen død, halvt hængende ud af bildøren og gennemhullet af 16 skud i hals, ryg og bryst.

16 års fængsel

Jønke stak efter det brutale drab af til Frankrig og senere Canada, hvorfra han vendte hjem i 1988 under stor mediebevågenhed.

Samme år opløste rockergruppen Bullshit sig selv.

Jønke blev i 1989 idømt 16 års fængsel for mordet og sad dermed i fængsel, da den store nordiske rockerkrig med Bandidos brød ud i begyndelsen af halvfemserne.

Huset på Agerlandsvej med den blodige historie blev solgt fem måneder efter snigmordet på Makrellen for 484.000 kroner og kan i dag købes for et par millioner kroner.

Se Bullshit-præsidentens hus her