Her er de største revisorer

Revisioranalysen 2009: Ernst & Young er stadig fjerdestørste revisionshus i Danmark, men hvor længe? 2008 bød på solid vækst i den danske revisionsbranche, og vokseværket har fået PricewaterhouseCoopers til at etablere en helt ny ledelsesstruktur.

Foto: Thomas Tolstrup. Administrerende direktør i PricewaterhouseCoopers, Carsten Gerner.
Læs mere
Fold sammen
En igennem mange år fasttømret kendsgerning i den danske revisionsbranche, at top fire på listen over de største selskaber er de fire, internationale giganter – Deloitte, PricewaterhouseCoopers, KPMG og Ernst & Young – kan meget vel ændre sig i de kommende år.

Fusionen mellem BDO ScanRevision og Kommunernes Revision har nemlig skabt en ny storspiller, der med en omsætning på 688 mio. kr. begynder at kunne se haserne på den evige firer, Ernst & Young.

Der er ganske vist et stykke vej endnu op til Ernst & Youngs omsætning på 872 mio. kr., og den bliver tilsyneladende ikke let at hente, for Ernst & Young trækker godt fra med en omsætningsvækst på hele 20 procent i 2008. Og BDO ScanRevisions vokseværk får da heller ikke administrerende direktør hos Ernst & Young, Carsten Collin, til at frygte placeringen på listen om et år:

“Jeg regner jeg stærkt med, at vi fortsat er nummer fire, men ikke at vi har næppe hentet nummer tre,” siger han.