Nyt dansk designhåndværk

Piece of Denmark har skabt et lille kunstværk med deres nye design.

Divide træfad fra Piece of Denmark, Ø26 cm 950 kr., Ø36 cm 990 kr. Fold sammen
Læs mere

Piece of Denmark er et århusiansk designstudio, som er stiftet af arkitekt Dorte Kjettrup og formgiver Susanne Holmvang.

Grundtanken bag er at skabe langtidsholdbart design, der kan skabe glæde i generationer. Derfor insisterer duoen på, at både håndværk og udtryk skal være i særklasse, og deres design ligger i krydsfeltet mellem design og kunst. Deres nye, minimalistiske træfade med elegante detaljer er et godt eksempel på deres tidløse design, der er produceret på et lille dansk møbelsnedkeri. Fadene hedder Divide og er lavet i FSC-certificeret egetræ, der er opdelt i lag. De dybe spor deler træfladen op, så fadene får et svævende udtryk, og egetræets årer og forskellighed gør hvert produkt unikt. Der er skåret ind til benet for at opnå den enkle og alligevel stærke æstetik, duoen stræber efter. Og kvinderne bag Piece of Denmark følger deres produktion tæt.

»Vi har en tæt relation til de mennesker, der producerer vores design. Vi henter selv varerne, pakker dem og tjekker, at vi sender et 100 pct. perfekt produkt ud i verden. Det tror jeg også, kunderne kan mærke, når de får dem i hånden,« fortæller Susanne Holmvang.

Divide træfad fra Piece of Denmark, Ø26 cm 950 kr., Ø36 cm 990 kr.

Læs mere: Aiayu åbner butik i København

Læs mere: Smart, dansk designet bakkebord