Luksussengetøj til juledasedage

Juleferien står for døren og er den perfekte anledning til lange aftener med en god bog og langsomme morgener i sengen. Det bliver meget skønnere i lækkert sengetøj, og Andreas Engesviks version fra Georg Jensen Damask er et godt bud på selvforkælelse. Designet er baseret på en enkel, elegant håndtegnet streg, hvor kvaliteten af sengetøjets vævning rigtig kommer til sin ret. Sengetøjet er damaskvævet i 100 pct. egyptisk bomuld og fås nu i to nye farver, White og Navy Blazer. Sengetøj 140x200/60x63 cm fra Georg Jensen Damask, 1.500 kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Til julehygge i sengen

Juleferien står for døren og er den perfekte anledning til lange aftener med en god bog og langsomme morgener i sengen. Det bliver meget skønnere i lækkert sengetøj, og Andreas Engesviks version fra Georg Jensen Damask er et godt bud på selvforkælelse. Designet er baseret på en enkel, elegant håndtegnet streg, hvor kvaliteten af sengetøjets vævning rigtig kommer til sin ret. Sengetøjet er damaskvævet i 100 pct. egyptisk bomuld og fås nu i to nye farver, White og Navy Blazer.

Sengetøj 140x200/60x63 cm fra Georg Jensen Damask, 1.500 kr.

Reflections Copenhagen x Røde Kors

Danske Reflections Copenhagen er med i Røde Kors’ Klub 10 2017/2018, og de har i den anledning skabt fyrfadslysestagen Texas. Den er et smukt eksempel på, hvordan form og funktion går op i en højere enhed. De geometriske former og krystallets vægt spiller flot sammen, og det bedste ved det hele er, at overskuddet af salget går til Røde Kors. Texas-fyrfadsstagen målerL9xH7,8xD9 cm.

Texas fyrfadsstage fra Reflections Copenhagen, 800 kr.

Danske Reflections Copenhagen er med i Røde Kors’ Klub 10 2017/2018, og de har i den anledning skabt fyrfadslysestagen Texas. Den er et smukt eksempel på, hvordan form og funktion går op i en højere enhed. De geometriske former og krystallets vægt spiller flot sammen, og det bedste ved det hele er, at overskuddet af salget går til Røde Kors. Texas-fyrfadsstagen målerL9xH7,8xD9 cm. Texas fyrfadsstage fra Reflections Copenhagen, 800 kr. Fold sammen
Læs mere

Get crackin’

It’s the season to… finde nøddeknækkeren frem. Hvis du endnu ikke har en liggende i skuffen, har Zone Denmark lanceret en stilren version i formstøbt stål, som du kan få i champagne- eller messingfarvet.

Nøddeknækker fra Zone Denmark, 199 kr.

Stik den

Et veldækket bord er en god start, hvis du vil skabe en god stemning ved spisebordet. Og særligt i denne tid har vi fokus på borddækningen. Hvis du er på udkig efter et markant bestikdesign, kan du se nærmere på det nye danske brand Table Noirs bestik, som er lavet i samarbejde med Michelin-restauranten 108 i København. Der er kælet for detaljerne i det minimalistiske bestik – bl.a. kan gaflen bogstaveligt talt ligge i ske med skeen. Bestikket kommer i sæt med to knive, to gafler, to spiseskeer og to teskeer.

Table Noir designed for 108-bestiksæt fra Table Noir, 1.698 kr.

Et veldækket bord er en god start, hvis du vil skabe en god stemning ved spisebordet. Og særligt i denne tid har vi fokus på borddækningen. Hvis du er på udkig efter et markant bestikdesign, kan du se nærmere på det nye danske brand Table Noirs bestik, som er lavet i samarbejde med Michelin-restauranten 108 i København. Der er kælet for detaljerne i det minimalistiske bestik – bl.a. kan gaflen bogstaveligt talt ligge i ske med skeen. Bestikket kommer i sæt med to knive, to gafler, to spiseskeer og to teskeer. Table Noir designed for 108-bestiksæt fra Table Noir, 1.698 kr. Fold sammen
Læs mere

Pæn puf

Farven, formen, materialet. Det hele spiller sammen i Sofakompagniets skulpturelle Dixie-puf. Den er lavet i velour, og det indsyede mønster understreger den feminine stil. Brug den som alt fra fodskammel til sofabord eller ekstra siddeplads.

Dixie-puf fra Sofakompagniet, 1.999 kr.