FLSmidth forhandler om flere indonesiske ordrer

Ingeniørkoncernen FLSmidth venter flere forretninger i Indonesien, hvor koncernen netop har landet en en ordre på 420 mio. kr. på en cementfabrik til den lokale markedsleder, PT Semen Gresik.

- Indonesien er et interessant marked med en pæn okonomisk udvikling, så der skal jo være et behov for cementfabrikker. Det er blot et spørgsmål om tid, hvornår det slår igennem, og vi forhandler både med Gresik og andre producenter om nye ordre, bekræfter koncernchef i FLSmidt Jørgen Huno Rasmussen i en kommentar til den seneste indonesiske ordre.

Han er stolt over og glad for cementfabrikordren til Gresik, ikke mindst fordi den danske koncern dermed overhaler sine kinesiske konkurrenter i deres egen hjemmeregion.

- Det viser, at vi har nogle særlige muligheder, når de foretrækker os og ikke vores kinesiske konkurrenter, som ellers ligger tættere på, konstaterer Jørgen Huno Rasmussen. Han peger på, at FLSmidth har leveret til Gresik siden 1910, og den danske ingeniørvirksomhed har leveret de tre eksisterende produktionslinier på Gresiks fabrik i Turban, som nu forsynes med en fjerde linie.

RB-Børsen