Tivoli trækker lidt flere gæster i haven under halloween

Svenske turister og danske familier på efterårsferie har i stigende grad valgt at besøge Tivoli i de seneste uger, hvor forlystelseshaven har haft et halloween-tema.

Tivoli havde syv procent flere gæster i årets første ni måneder i forhold til samme periode sidste år. Resultatet før skat i perioden steg 41 procent til 25, 3 millioner, oplyser Tivoli i en meddelelse til fondsbørsen.... Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der var helt præcist 541.000 gæster i Tivoli fra 7. oktober til 1. november, og det var 18.000 flere end i samme periode året før, oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

- Det er en stigning på 3 pct. i forhold til sidste år, hvilket er tilfredsstillende. Vi ser, at et besøg under halloween i Tivoli er slået fast som en tradition blandt mange gæster - særligt børnefamilier, siger Lars Liebst, der er administrerende direktør i Tivoli.

- Endelig er det lykkedes at tiltrække flere gæster i uge 43 og 44, heriblandt mange svenske gæster, som vælger at bruge deres efterårsferie i København, siger han videre i en meddelelse.

Til og med 1. november har Tivoli haft 3.697.000 gæster i haven. Det er 7 pct. flere end i den tilsvarende periode i 2014.