Tivoli har ny forlystelse klar til sommersæsonen 2016

Når Tivoli slår dørene op til sommersæsonen 2016, bliver det med en helt ny forlystelse, der skal være med til at sikre fortsat fremgang i besøgstallet, på menuen.

Foto: Betina Garcia

Og der er tale om en verdenspremiere - en såkaldt 3-i-1-forlystelse med tilbud til folk i alle aldersgrupper.

Det fortæller forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Tivoli har holdt planerne om den nye forlystelse, et 45 meter højt tårn kaldet Fatamorgana, hemmelige i lang tid, men i løbet af efteråret og vinteren skal der graves ud og bygges op, så forlystelsen bliver klar til næste sommersæson, og derfor løfter Tivoli sløret for den nye satsning.

I alt investerer Tivoli 50 mio. kr. i området Orienten, og hovedattraktionen bliver altså Fatamorgana, der ifølge Tivoli selv skulle være interessant for både børn, unge og voksne.

- Med de seneste års store investeringer i forlystelser samt den nye står vi med et stærkt kort til den kommende sommersæson, og så er det et plus på toppen, at der er tale om en verdenspremiere på en 3-i-1- forlystelse. Når vi nu i Tivoli har den begrænsede plads, vi har, så gælder det om at tænke kreativt. Og med en forlystelsesnyhed, der på en og samme tid tilgodeser alle dem, der vil have et solidt sus i maven, samtidig med, at der også er noget til tweens og mindre børn, så kan det næsten ikke blive mere tivolisk, siger Lars Liebst, der er administrerende direktør hos Tivoli, i meddelelsen.