Tivoli investerer 50 millioner i ny forlystelse

Forlystelsesparken Tivoli indvier en ny stor forlystelse i sommersæsonen 2016. Det vil trække endnu flere besøgende til Tivoli, forudser Wonderful Copenhagen.

Foto: Brian Bergmann. Himmelskibet i Tivoli. Himmelskibet er med sine 80 meter verdens højeste karrussel og garanterer et gys i maven og en smuk udsigt over København.
Læs mere
Fold sammen

Når Tivoli åbner dørene for sommersæsonen 2016, bliver det med en ny stor forlystelse i folden.

Fra april kan gæster i den gamle have prøve et nyt 45 meter højt tårn, hvor både vovehalsene med hang til mavesus og familier med mindre børn kan forlyste sig.

Tivoli har nemlig sikret sig verdenspremiere på en såkaldt kombinationsforlystelse. Tivoli har døbt den nye investering »Fatamorgana«, og kommer som den første forlystelse i Danmark til at indeholde i alt tre forlystelser i én.

»Når vi nu i Tivoli har den begrænsede plads, vi har, så gælder det om at tænke kreativt. Og med en forlystelsesnyhed, der på en og samme tid tilgodeser alle dem, der vil have et solidt sus i maven, samtidig med, at der også er noget til tweens og mindre børn, så kan det næsten ikke bliver mere tivolisk,« siger administrerende direktør Lars Liebst i en pressemeddelelse.

Den nye forlystelse bliver en del af en samlet investering på 50 millioner kroner i forlystelsesområdet Orienten, hvor blandt andet Det Gyldne Tårn og Dæmonen ligger.

Med et totalhøjde på 45 meter vil den lysende forlystelse kunne ses på nattehimmelen og blive et nyt billede i Tivolis og Københavns skyline.

Hos Københavns turistorganisation, Wonderful Copenhagen, er man begejstret over nyheden.

»Det har ikke bare betydning for Tivoli, men for hele hovedstaden, når en af verdens ældste forlystelsesparker foretager nye investeringer i oplevelser. Det er uden tvivl noget, som der også vil blive kvitteret for ude i den store verden, både i form af nye besøgende og fortjent opmærksomhed,« siger administrerende direktør Mikkel Aarø-Hansen.

Forlystelsen kommer til at tage 900 gæster i timen.