Stofa fusionerer og skifter topchef

Sydenergi samler sine teleaktiviteter under Stofa-hatten og sætter ny mand i spidsen.

Sydenergis (SE) topchef, Niels Duedahl, samler nu sit selskabs teleaktiviteter under Stofa-navnet. Arkivfoto: Claus Bech Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks næststørste kabel-TV-selskab, Stofa, bliver endnu større og får ny topchef.

Ole Fruekilde Madsen, der i 3½ har stået i spidsen for Sydenergis (SE) energi- og klimadivision, skal nu stå i spidsen for Stofa, som SE købte i 2012, og som nu under Stofa-navnet lægges sammen med SE Telecom, der sælger bredbånd og telefoni til virksomheder i Syddanmark. Han efterfølger Klaus Høeg-Hagensen, som fratrådte i april i år.

»Ved at forene alle vore styrker på teleområdet i én stærk, samlet Stofa-organisation gør vi det nu endnu nemmere og mere attraktivt at være kunde hos os og blive Stofa-vælger,« siger Niels Duedahl, koncernchef for SE.

Kundeservice tages hjem, 70-100 skal nyansættes

SE drev sit eget bredbåndsselskab, som lagde fibernet ned for at kunne sælge telefoni, TV og internetforbindelser i højhastighed i konkurrence med TDC. Sammenlægningen af den forretning med Stofa medførte en række tekniske problemer i foråret og betød lange ventetider i Sofas kundeservice.

Stofa vil samtidig tage den tekniske support hjem igen og selv stå for den, hvor det hidtil har været lagt ud i byen. Det betyder, at der skal ansættes 70-100 nye medarbejdere i Aarhus og Sønderborg. Det er samme steder, hvor TDC netop har besluttet, at det amerikanske serviceselskab Sitel fremover skal stå for TDCs kundeservice, som også vil blive dækket fra London.

Stofas kundeservicedirektør, Christian Ruhe, håber at have den nye kundeservicefunktion klar i eget hus senest ved udgangen af maj 2015.

Lars Andreasen overtager Ole Fruekilde Madsens stol som koncerndirektør for SE Energi & Klima.