Kongen af luksusbiler købt ud

Stifteren af Danmarks førende forhandler af eksklusive biler sælger sine aktier og går af som administrerende direktør.

Foto: Bjarke Ørsted. Michael Lassen siger farvel til den bilforretning, han stiftede i 1994. I dag har foretagendet succes med handel af de helt dyre luksus biler som Porsche, Bentley og Lamborghini. 
Læs mere
Fold sammen

Michael Lassen grundlagde i 1994 en brugtvognsforretning med eksklusive biler som speciale. Med tiden har det tiltrukket flere spillere og han er i dag kendt som en af de største forhandlere af superbiler i Danmark med de helt store spillere som Lamborghini, Porsche, Bentley på podiet.  

Men eventyret for Michael Lassen er slut, og han er solgt ud af foretagendet. Semler Gruppen, der delvist har ejet MLA-Gruppen, har overtaget Michael Lassens aktier. 
 


Beslutningen kommer af, at ejerne har været uenige om strategien for virksomheden.  Man mener, at det vil føre til en bedre fremtid med en udskiftning, der både vil styrke økonomien og bevare pladsen som en af de store aktører på markedet. 

Michael Lassen mister ikke kun sine aktier. Han skal heller ikke længere fungere som administrerende direktør, men han giver ikke helt slip på virksomheden.»Jeg kan nu sætte et punktum for en fantastisk rejse, og jeg er stolt over det, der er skabt. Samtidig føler jeg en stor glæde ved at vide, at MLA-Gruppen med den nye ejerstruktur har fået den bedst tænkelige platform for at udvikle sig positivt i årene fremover. En udvikling jeg glæder mig til at følge som aktionær og bestyrelsesmedlem i Semler Holding,« siger Michael Lassen.

Den nye administrerende direktør bliver Lars Simper, fra Semler Retail A/S.


Semler Gruppen er en af de største spillere i bilbranchen og forhandler med mærker som Volkswagen, Audi og Skoda. Koncernen ejes af efterkommere af brødrene Axel og Johannes Semler, der i 1917 stiftede Skandinavisk Motor med deres far, Eiler Selmer. De tre familier Christiansen, Mourier og Nielsen har før ligget på listen over Danmarks 50 rigeste.