Ketchup-mand i spidsen for Carlsbergs kamp i Asien

Carlsberg har været inden på chefgangen i fødevarekoncernen H.J. Heinz og hente manden, der skal stå i spidsen for markederne i Asien.

Nu er manden fundet, der skal stå i spidsen for Carlsberg i Asien. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu er manden fundet, der skal stå i spidsen for Carlsberg i Asien.

Det bliver den 54-årige amerikaner Christopher Warmoth, der er udnævnt til Senior Vice President for Asien-regionen. Han kommer fra H.J. Heinz, som herhjemme er bedst kendt for at producere ketchup.Her har han i de sidste ti år har haft ledende stillinger i Asien/Pacific og Kontinental-/Østeuropa, senest som Executive Vice President for Asien/Pacific, Afrika og Mellemøsten. Før ansættelsen i Heinz arbejdede Chris Warmoth i The Coca-Cola Company samt Procter & Gamble.


”Jeg glæder mig meget til at komme til Carlsberg-gruppen, der er kendt for sine stærke mærker og en arv, som jeg finder virkelig inspirerende. Asien er en vækstregion med så mange muligheder og kulturer, som jeg i den grad beundrer og nyder. Jeg ser frem til sammen med lederteamet at bringe Carlsberg-gruppen videre til næste niveau i sin udvikling”, siger Chris Warmoth, der starter i Carlsberg den 13. januar 2014 og får base i Hongkong.

Koncernchef for Carlsberg-gruppen, Jørgen Buhl Rasmussen, har følgende kommentar til udnævnelsen:

”Jeg glæder mig meget til at byde Chris Warmoth velkommen i Carlsberg-gruppen, både som medlem af Executive Committee og som chef for vores Asien-region. Han kommer med en omfattende og værdifuld erfaring fra multinationale virksomheder inden for hurtigt omsættelige forbrugsvarer, hvor han har opnået imponerende resultater i forbindelse med kommerciel eksekvering. Han har ligeledes stået i spidsen for vidtrækkende forandrings- og kompetenceopbygningsprogrammer. Siden Heinz i 2006 udnævnte Chris Warmoth som chef for Asien, har han leveret en årlig vækst på 15-20 pct. som resultat af sine stærke strategiske og kommercielle kompetencer. Jeg er overbevist om, at Chris bliver et fremragende aktiv for vores lederteam i Asien.”