Karsten Ree vil have Cimber-millioner retur

Rigmanden Ree står til stort tab på Cimber Sterling-kollaps, men han har ikke opgivet håbet om at få i hvert fald noget af investeringen hjem.

Karsten Ree blev særdeles velhavende på salget af Den Blå Avis. Efterfølgende har han dog måtte notere sig nogle gedigne tab på investeringer. Fold sammen
Læs mere
Foto: Uffe Weng
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den kulørte rigmand Karsten Ree er lige som Cimber Sterlings øvrige aktionærer hårdt ramt af flyselskabets kollaps. Men ikke nok med det – Karsten Ree har også et andet udestående med Cimber: Et lån på 50 millioner kroner.

På trods af flyselskabets ulykkelige situation har Karsten Ree dog ikke opgivet håbet om at få nogle af de penge hjem fra konkursboet. Det siger han ifølge epn.dk.

"Jeg holder skarpt øje med kurators arbejde, og jeg har selvfølgelig en interesse i at få de penge hjem igen," siger Karsten Ree ifølge netavisen.

Ree tilføjer, at Cimber allerede har betalt en smule af det lånte beløb tilbage, men også at der stadig et udestående på et betydeligt millionbeløb.

Karsten Ree ydede lånet til Cimber et års tid efter flyselskabets børsnotering i 2009. Ved selve børsnoteringen købte Ree aktier til over 50 millioner, og det betyder, at han samlet set risikerer at tabe over 100 millioner på sin investering i Cimber.

Før det ukrainske selskab Manswell købte aktiemajoriteten i Cimber, var det N.E. Nielsen, der var bestyrelsesformand i flyselskabet. Det var selv samme N.E. Nielsen, der var formand i Amagerbanken, som Karsten Ree tabte et endnu større millionbeløb på at købe sig ind i.

De har ifølge Karsten Ree i dag et alt andet end venskabeligt forhold til hinanden, skriver epn.dk.