Irma-pigen rejser til Japan

En velkendt dansk pige med blå kjole og gult hår skal snart ud at gøre sine hoser grønne hos japanske forbrugere. Irma har indledt et samarbejde med Tokyos førende stormagasin, der skal sælge en vare-serie, der får den klassiske Irma-pige som blikfang.

Irma lancerer en ny serie af varer til det japanske marked. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann

Japanske turister behøver ikke længere at rejse tusindvis af kilometer for få fingre i varer med den klassiske Irma-pige på. Den danske supermarkedskæde har nemlig indgået en aftale med det eksklusive stormagasin Isetan i Tokyo, der skal sælge en serie varer med Irma-pigen som blikfang.

For år tilbage kom det frem, at japanske turister på rundtur i Danmark nærer en særlig kærlighed til Irma-pigen og i visse tilfælde har hamstret løs af Irma-produkter hos den danske supermarkedskæde, hvor især stofposer og kagedåser er blevet revet væk.

Nu kommer Irma-pigen så til Japan i en ny kollektion, der foreløbigt består af 24 forskellige produkter. Det oplyser Irma i en pressemeddelelse.

Også danske forbrugere for mulighed for at se nærmere på de nye produkter, der vil kunne købes i de fysiske Irma-butikker rundt om i landet.

Irma løfter sløret for den nye serie i begyndelsen af november.