GN direktører: Bortset fra regnskabssvindel går det godt

Regnskabssvindel og svage markeder har påvirket GN-selskaberne, ReSound og Netcom. Det siger direktørerne for de to enheder af GN i kommentarer i regnskabet.

Foto: Liselotte Sabroe. Anders Hedegaard, CEO i GN ReSound
Læs mere
Fold sammen

- Jeg er åbenlyst generet af regnskabssvindlen i Beltone. Men når det er sagt, så er det langt vigtigere, at GN ReSound fortsatte sit stærke momentum i andet kvartal, siger Anders Hedegaard, der er CEO i GN ReSound.

Han fremhæver den succesfulde lancering af ReSound LiNX2 og vurderer den dokumenterer GN ReSounds evne til fortsat at udnytte vores teknologiske lederskab.

- Med lanceringen (LiNX2, red.) har vi også demonstreret stærk kommerciel eksekvering, som førte til væsentlig vækst i nøglesegmenter såsom Veterans Affairs, Tyskland og Japan.

Han finder det "virkeligt opløftende at se anerkendelsen af GNs innovative teknologi som en bidragyder til at forbedre livskvaliteten for hørehæmmede"

René Svendsen-Tune, der er CEO i GN Netcom siger i regnskabet:

- Vi har oplevet to kvartaler i 2015 med overraskende svage markeder i vores forretninger. Som jeg ser det, er vi nu på den anden side af denne periode, og markedet er ved at blive normaliseret, hvilket giver mig tillid til, at vi kan vende virksomheden til at skabe solid vækst i anden halvdel af 2015.

Han er siger også, at han er blevet opmuntret i løbet af hans første fire måneder i GN Netcom over den meget positive feedback GNs teknologi og produkter får fra både virksomheder, forhandlere og distributionspartnere

TV: Regnskabssvindel og nedjustering hos GN Store Nord