Dyrberg/Kern overtager ungt dansk smykkebrand

Den danske smykkevirksomhed Dyrberg/Kern overtager et mindre dansk smykkemærke, der skal supplere den kendte smykkekæde med et mere moderne udtryk.

Smykkedesignerne Gitte Dyrberg og Henning Kern står bag firmaet Dyrberg/Kern, der nu overtager et yngre dansk smykkebrand. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jan Jørgensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske smykkevirksomhed Dyrberg/Kern overtager nu  det tre år gamle smykkemærke »Maria Zabel Jewellery.«

Det er den 38-årige Maria Zabel, der står bag smykkebrandet, som hun introducerede tilbage i 2011. Et brand, administrerende direktør i Dyrberg/Kern, Henning Kern, ser et stort potentiale i:

»Zabel Jewellerys cool, moderne og feminine sterling sølvkollektioner af spinkle fingerringe, store earpieces og diskrete armringe har en markant anderledes edge end Dyrberg/Kerns mere klassiske design af fashion-smykker. Sammensætningen af det feminine og det rå grafiske look skaber den interessante kontrast, som er vigtig i fortællingen om Zabel Jewellery,« siger Henning Kern og fortsætter:

»Maria henvender sig til et andet kundesegment, der handler smykker i andre butikker, og på den måde mener vi, at Marias kollektioner kan supplere vores portefølje af produkter. Vi ser mange spændende synergier, både inden for salg, back-end og produktudvikling, der kan gavne og inspirere begge parter” siger han.

»Maria Zabel Jewellery« skifter nu navn til »Zabel Jewellery,« men fortsætter som et selvstændigt brand med Maria Zabel som kreativ direktør. Hun vil dermed fortsat stå i front for mærket og kommer til at eje en ukendt andel af det nye samarbejde, som hun glæder sig overt:

»Jeg får nu en unik mulighed for at fokusere 100 procent på at få alle de kreative tanker og ideer, jeg har til videreudvikling af mit brand, ført ud i livet. At få muligheden for at udnytte synergien i den eksisterende salgs- og administrationsplatform, som Dyrberg/Kern A/S har bygget op i gennem en hel generation, er fantastisk for mig,« siger Maria Zabel.

Smykkeselskabet Dyrberg/Kern A/S markedsføres i dag i 25 lande verden over.