Dansk smykkepar indtager engelsk juvelerkæde

Det danske smykkefirma Dyrberg/Kern har underskrevet en aftale med Storbritanniens største juvelerkæde, der snart vil forhandle de danske smykker i deres butikker.

Henning Kern og Chalotte Dyrberg Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På tirsdag kan englænderne smutte forbi Storbritanniens største juvelerkæde, H. Samuel, og købe guldringe og diamanthalskæder fra den danske smykkevirksomhed for Dyrberg/Kern. Smykkerne vil i første omgang forhandles i 40 af kædens butikker fordelt over hele England. Og der mulighed for mere.

For ifølge Henning Kern, direktør i for Dyrberg/Kern, er der et stort marked for smykker i England. Han glæder sig over aftalen med juvelerkæde, der giver store muligheder for det danske smykkefirma.

"At gå bredt ud på markedet kræver stærke distributionskanaler. H Samuels, er den stærkeste juvelerkæde på markedet og er et oplagt match for Dyrberg/Kern. Vi kan tilbyde sæsonvariation og fashionsmykker til H. Samuel, som fører smykker af en mere generisk art," siger Henning Kern.

Han håber på at kunne nå ud til helt nye kundegrupper. Og hvis de danske ringe og halskæder bliver en succes hos englænderne, er der mulighed for at udvide markedet til resten af juvelerkædes 360 butikker fordelt over hele Storbritannien.

Dyrberg/Kern har gennem de seneste år mærket en stigende efterspørgsel på deres produkter i England, derfor ses aftalen helt naturligt som et styrkelse i adgangen til det voksende og købelystne smykkemarked.