Danske Banks June er bedre end de fleste konkurrenter

Nye tal fra analysehuset Morningstar viser, at Danske Banks investeringsrobot June har givet et afkast, der er bedre end hos Danske Banks konkurrenter.

Tonny Thierry Andersen, der er bankdirektør og ansvarlig for Danske Bank Wealth Management fortæller om Danske Banks nye investeringsløsning June tilbage i maj sidste år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Junes afkast rangerer mellem de bedste i Europa og bedre end gennemsnittet, alt afhængigt af valg af investeringsfond.

Det skriver Jyllands-Posten.

June har forskellige fonde med forskellige risici, der passer til forskellige investeringsbehov. Junes næstmindst risikable fond, June Moderate, har det seneste år givet et afkast på 1,65 pct., hvilket er blandt den bedste tredjedel i Europa i sin kategori.

Junes mest risikable fond, June Opportunity, har givet et afkast på 4,7 pct., hvilket er bedre end gennemsnittet i Europa i kategorien.

Kigger man kun på afkastet fra det seneste halve år, har June klaret sig endnu bedre.

»På afkastet isoleret set og i forhold til konkurrenterne er June kun blevet bedre, og min forventning er, at June med tiden vil få en stadig større sandsynlighed for at give et fornuftigt afkast også set i forhold til konkurrenterne, fordi produktet er billigere. Det bliver konverteret til et højere afkast og vil blive mere udtalt med tiden,« siger Nikolaj Holdt Mikkelsen, der er chefanalytiker i Morningstar, til Jyllands-Posten.

15.000 danskere har ifølge Danske Bank tilmeldt sig June siden investeringsplatformens begyndelse den 4. maj 2017.