Comparo og Autobutler går sammen

Fremover kan bilejere sammenligne priser på både forsikringer og værkstedspriser samme sted.

Arkivfoto: Bilforhandler Henrik Larsens værksted med mekaniker Claus Aalborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu indgår to af bilejernes største prisportaler, Comparo og Autobutler, en licensaftale, så bilejerne samme sted kan sammenligne priser på forsikringer, værkstedspriser og bilån.

Med samarbejdet har den nye prisportal sammenlagt over 250.000 registrerede kunder og over 1,5 mio. brugere, oplyser Comparo.

»Det kan være kompliceret at finde den rigtige forsikring, billån eller bilværksted. Vi er derfor glade for at vi nu kan tilbyde en pakkeløsning, hvor man på en enkel måde henter pristilbud fra flere aktører. Her er Autobutler.dk en oplagt partner, der giver god værdi for vores brugere,« skriver Lars Lund Nielsen, adm. direktør hos Comparo.dk.

Partner og medstifter Peter Zigler fra Autobutler regner med at der kommer synergi ud af samarbejdet, så de sammen kan vokse yderligere. Ifølge en meddelelse fra de to portaler har 70 pct. af danskerne brugt en eller flere prissammenligningsportaler det seneste år.

Comparo.dk henter priser på bilforsikringer fra op til 30 forsikringsselskaber på under et minut, og Autobutler.dk tilbyder at indhente tilbud på definerede værkstedsopgaver, og er vokset med søsterselskaber i Tyskland, England og Sverige.

Autobutler vandt sidste år EY-prisen som årets bedste danske virksomhed i kategorien start-up.