B&Os »uforglemmelige julegave« må vente til marts

Bang & Olufsens nye version af den kegleformede Beosound 2 i messing ventes leveret i marts.

Foto: Henning Bagger

»En uforglemmelig julegave«. Sådan kaldte Bang & Olufsen en ny version af den kegleformede Beosound 2 i messing i forbindelse med lanceringen. Pladsen under juletræet behøver dog ikke reserveres, da højtaleren, som koster 13.000 kr., først ventes leveret i marts. Det skriver Børsen.

Laust Nielsen, der er indehaver af en B&O-forretning i Frederikshavn, er ærgerlig over leveringstiden på den nye højtaler.»Det er noget skidt, at vi har nogle produkter vi ikke kan levere inden jul. Beosound 2 ville være et oplagt julegaveemne, så det er lidt frustrerende,« siger Laust Nielsen til Børsen.

Tidligere på året sendte B&O højtaleren ud i sølv, og da efterspørgslen på denne udgave har været stor er en større produktion af denne blevet prioriteret, lyder det fra Morten Juhl Madsen, der er kommunikationsansvarlig i B&O.

Ifølge Laust Nielsen har der dog i forvejen været leveringsproblemer med udgaven i sølv, så det undrer, at specialudgaven i messing blev lanceret. Han understreger dog over for Børsen, at han er tilfreds med at sølvudgaven af Beosound 2 prioriteres højest.