Bank bag stærk anbefaling af nye ISS-aktier

Køb aktien uanset, hvad afregningskursen måtte blive i det aktuelle tegnings-interval, lyder vurderingen forud for børsnoteringen af service-giganten.

Koncernchef Jeff Gravenhorst, ISS. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Jyske Bank vurderer, at man som investor får en ganske betydelig rabat i forhold til fair værdi ved at gå med i børsnoteringen.

- Vi har en fair værdi på 194 kroner pr. aktie. Sammenlignet med peer-groupen bør ISS aktuelt handle mellem 128-167 kroner pr. aktie. Vi anbefaler derfor investorerne at tegne aktier i hele udbudsintervallet på 100-135 kroner pr. aktie, skriver Martin Bo Hansen fra Jyske Banks Equity and Corporate Bond Research.

For så vidt angår prisfastsættelsen, estimeres en fair værdi pr. aktie på 194 kr.

- Selv med en rabat på for eksempel 15 pct. for at gå med i børsintroduktionen, svarer dette til en værdi på 165 kr. pr. aktie, noteres det af banken, der betegner udbudskursen som "særdeles attraktiv".

Jyske Bank lægger især vægt på ISS' positionering i forhold til trends i markedet som et stigende brug af outsourcing generelt, økonomisk fremgang og voksende mellemklasse i emerging markets, en øget efterspørgsel efter integrated facility service kontrakter samt en øget efterspørgsel efter globale kontrakter.

Banken mener, at selskabets mål om en organisk vækst på 6 procent på mellemlangt sigt ikke er urealistisk, men finder til gengæld målsætningen om en driftsmargin på 6,5 procent relativt optimistisk. Her estimerer Martin Bo Hansen en bedring til 6,1 procent på mellemlangt sigt.