Bacon blandt verdens bedste

Produktionsselskabet Bacon fortsætter med at gøre sig internationalt bemærket: Selskabet har således fået plads på BestAds årlige Top 10 over de bedste af slagsen fra hele kloden. Samtidig er en af Bacons instruktører, Andreas Nilsson, i spil til en ”Director’s Guild of America Award”.

2015 har været endnu et godt år for produktionsselskabet Bacon, der igen i år har vundet stribevis af awards - om end knap så mange som i 2014, skriver Markedsføring.dk.

Men lige nu glæder man sig hos Bacon især over en placering som nummer ni på BestAds årlige ranking af verdens produktionsselskaber.

- Vores passion for film og gode ideer er det, som altid driver os, og at tilhøre verdenseliten inden for reklamefilm-produktion er jo noget, man ikke kan være andet et vældig stolte og glade over, siger Anna Sundbom, der er marketing- og PR-ansvarlig hos Bacon, og tilføjer:

- At vi oven i købet er det eneste skandinaviske produktionsselskab, det ligger så højt, gør naturligvis ikke glæden mindre. For os beviser placeringen, at passion og hårdt arbejde lønner sig.

Sidste år vandt Bacon, som Anna Sundbom siger, ”ikke så mange Grand Prix som vi gjorde 2014.”

Men ikke desto mindre gjorde produktionsselskabet sig ganske flot bemærket ved årets forskellige awardshows - bl.a. med guld i Cannes for Martins Werners Magnum-spot “Be True To Your Pleasure” og Epica-guld til Bart Timmers for produktioner for Canal Digital.

Dertil kommer, at Bacons film året igennem har været fremhævet på nogle af verdens største reklamesites som Creativity, Shots, BestAds, Adweek etc - og det er vigtigt for selskabet, lyder det fra Magne Lyngner, der er CEO hos Bacon:

- International opmærksomhed og anerkendelse er meget vigtig for os, fordi det giver synlighed i markedet - både over for internationale og lokale kunder. Samtidig er det en bekræftelse på, at vi gør tingene rigtig, og det bekræfter vores position som førende, skandinavisk produktionsselskab.

Som en lille ”ekstra-gevinst” kan Bacon lige nu også tillade sig at glæde sig over, at den kendte instruktør Andreas Nilsson - manden bag Volvos legendariske Live Test Series-reklamer, der i dag også er tilknyttet Bacon - i går blev nomineret til den prestigefulde amerikanske instruktørpris ”Director’s Guild of America Award”.