Tennisstjerne i nyt voldsomt angreb mod Maria Sharapova

Tidligere Wimbledon-finalist mener, at Sharapova burde udelukkes for livstid efter dopingdom.

Canadiske Eugenie Bouchard er kritisk over for Maria Sharapova. Hun kalder hende en snyder og mener ikke russeren burde spille tennis mere. Scanpix/Julian Finney Fold sammen
Læs mere

Hvis Maria Sharapova havde troet, at hun efter sin dopingkarantæne kunne fokusere på spillet og ikke på de mange kritiske bemærkninger om sin genopstandelse i tennissporten, så kan hun tro om igen.

Der bliver nemlig konstant hældt mere benzin på bålet.

Maria Sharapova gjorde onsdag comeback ved en WTA-turnering i Stuttgart, hvor den tidligere verdensetter slog italienske Roberta Vinci i to sæt.

Den canadiske tennisspiller Eugenie Bouchard langer voldsomt ud efter Maria Sharapova, der spillede for første gang i 15 måneder.

- Hun er en snyder. Hun burde udelukkes for livstid, det er unfair for alle andre spillere, der gør det rette og er rene, siger canadieren til tennismediet TRT World.

- Jeg synes, at WTA sender et forkert signal til de unge. Snyd, og så står vi klar med åbne arme. Hun er ikke længere en spiller, som jeg ser op til. Det har ødelagt det for mig.

Canadieren, der er tidligere Wimbledon-finalist og i 2014 opnåede sin højeste rangering på verdensranglisten som nummer fem, følger dermed i strømmen på tidligere og nuværende spillere, der er meget kritiske over Sharapova.

Den nu 30-årige Sharapovas comeback har været omgivet af stort palaver, fordi reglerne blev bøjet, så hun kunne vente med at træde ind i turneringen i Stuttgart, til hendes karantæne var udløbet.

Flere konkurrenter og prominente navne i tennisverdenen har også udtrykt harme over, at Sharapova har fået tildelt wildcard til flere store turneringer.

De mener i stedet, at hun skal arbejde sig op fra bunden. Sharapova har mistet sine point på verdensranglisten i karantæneperioden.

/ritzau/