Simeone roser Fernando Torres

Fernando Torres fejrer sin anden scoring mod Real Madrid i ottendelsfinalen i Copa del Rey den 15.01.2015
Læs mere
Fold sammen

Atletico Madrids træner, Diego Simeone, har kun lovprisende ord om Fernando Torres efter torsdagens lokalopgør mod Real Madrid i Copa del Rey, der endte 2-2.

»Han forlod os, modnedes og er nu en mand. Jeg er meget glad på hans vegne. Tilhængerne er glade, og hans hjemkomst har været god for os, selvom nogle havde deres tvivl, da vi skrev kontrakt med ham,« sagde Simeone ifølge bbc.com.

Torres scorede begge Atletico Madrids mål i torsdagens lokalopgør og sikrede dermed sin barndomsklub en plads i den spanske pokalturnerings kvartfinaler. Kampen endte 2-2, efter at Atletico på hjemmebane havde besejret Real 2-0 i den modsatte kamp. Derfor var den hjemvendte angriber også fuld af selvtillid efter kampens slutfløjt:

»På intet tidspunkt var vi bekymrede for udfaldet af kampen. Når man spiller her mod Real Madrid, gør et tidligt mål det hele nemmere. Efter vi scorede det andet mål, kunne vi slappe af. Jeg er meget glad for at have scoret mine første to mål efter min hjemkomst på et stadion, hvor jeg aldrig har scoret før,« sagde Torres ifølge goal.com.

Torres scorede 84 mål i 214 ligakampe, før han forhold Atletico Madrid i 2007. Han har sidenhen spillet for både Liverpool, Chelsea og AC Milan med varierende succes, inden han vendte tilbage til Atletico Madrid på en låneaftale i denne sæsons vinter-transfervindue. Låneaftalen gælder til slutningen af næste sæson.