Sheffield United tabte appelsag

Sheffield United rykker ud af Premier League. Tirsdag tabte klubben en appelsag om West Hams ulovlige køb af Carlos Tevez og Javier Mascherano.

Sheffield United fik ikke held med klubbens forsøg på at blive i den engelske Premier League, selv om holdet sluttede tredjesidst i sæsonen 2006/07. Tirsdag fik Sheffield United ikke medhold i en voldgiftssag, hvor klubben forsøgte at få West Ham idømt en pointstraf, som i stedet kunne have sendt West Ham ned.

Voldgiftsinstansen, som blev ledet af den tidligere højesteretsdommer, Sir Philip Otton, kunne ikke have ændret den oprindelige afgørelse, men den kunne have fået en ny uafhængig instans til at bestemme udfaldet af sagen.

West Ham fik i foråret en bøde på cirka 60 millioner kroner af Premier League-organisationen, fordi klubben ikke havde styr på argentinerne Carlos Tevez og Javier Mascheranos spilletilladelser. Det ville Sheffield United have ændret til en pointstraf, som kunne have sendt West Ham ned i stedet. Efter en imponerende slutspurt sluttede West Ham sjettesidst, med tre point flere end Sheffield United.

/ritzau/