Landsholdsfløj skifter til Viborg

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Team Tvis Holstebros rutinerede venstre fløj Ann Grete Nørgaard, også bedre kendt som »AG«, skifter efter sæsonen til sin gamle klub Viborg HK på en tre-årig kontrakt.

Viborg HK har det seneste stykke tid sagt farvel til en del spillere, og sportsledelsen er derfor i fuld gang med at få nye spillere på plads til den nye sæson.

»Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at bygge klubben lidt op igen. Jeg tror, alle har kunnet se i den seneste periode, at der skal arbejdes med nogle ting. Man skal tilbage til nogle af de gamle værdier, og der skal arbejdes hårdere på tingene. Man er nødt til at sætte tæring efter næring, og den proces trigger jeg rigtig meget på,« siger Ann Grete Nørgaard og tilføjer:

»Rent personligt tror jeg, det kan være med til at give mig et energiboost at skifte miljø. Jeg har været sindssygt glad for at være i TTH, og det kunne også have været rigtig fin løsning at blive der, men jeg har bare haft en fornemmelse i maven, at jeg trængte til at komme lidt ud på dybt vand igen for at udvikle mig yderligere.«

Med sine 110 kampe for det danske landshold kommer »AG« til at tilføre Viborg HK en masse rutine, og hun tror da også selv på, at hun kan være med til at rykke klubben.

»Jeg bidrager med vindermentalitet og hårdt arbejde. Jeg var med til at vinde seks medaljer, sidst jeg var der, men jeg har også forståelse for, at klubben er et andet sted nu, og det kommer til at kræve hårdt arbejde. Jeg mener, at jeg har nogle af de redskaber, der skal til for, at Viborg kan forblive i toppen af dansk håndbold,« siger hun.