Dansk fløjspiller vil ikke kalde VM-exit for fiasko

lasse-svan
Lasse Svan mener, at det ikke er fiasko, hvis Danmark taber onsdagens VM-kvartfinale mod Spanien. Fold sammen
Læs mere

Der venter det mandlige danske landshold en svær opgave onsdag ved håndbold-VM, når man i kvartfinalen møder Spaniens forsvarende verdensmestre.

»Jeg vil ikke sige, at det er en fiasko, hvis vi ryger ud. Det er jo et supergodt hold, vi skal møde,« sagde fløjen Lasse Svan til TV2 ved et velbesøgt pressemøde tirsdag formiddag på spillerhotellet i Qatars hovedstad, Doha.

Han vil dog ikke afvise, at Danmark kan vinde.

»Vi haltede i begyndelsen af turneringen og har siden spillet os op. Men skal vi videre til semifinalen, skal vi spille disciplineret,« sagde Lasse Svan.

I VM-ottendedelsfinalen spillede playmaker Rasmus Lauge, der i fjor var ramt af en alvorlig knæskade, en af sine bedste landskampe nogensinde.

»Det kan blive til vores fordel i kvartfinalen, at vores kampprogram ved VM har været hårdere end spaniernes,« sagde Rasmus Lauge til TV2 og hentydede til, at man efter tætte kampe mod blandt andet Tyskland, Polen og Rusland er kommet op i det tempo, der kræves for at få VM-succes.

Resten af dagen for de danske landsholdsspillere kommer til at forløbe således:

Først skal de deltage ved en frokost sammen med DHFs sponsorer. Dernæst er der taktikmøde, og tirsdag aften skal der trænes en times tid.