Chelsea-manager: Vi har åbnet mesterskabskampen

Chelsea har med nederlag åbnet døren på klem for Tottenham i den engelske guldkamp, mener Antonio Conte.

FBL-ENG-PR-CHELSEA-CRYSTAL PAL
Chelsea fører Premier League med syv point ned til Tottenham inden sæsonens sidste ni ligakampe. Scanpix/Glyn Kirk
Læs mere
Fold sammen

London. Det irriterer Chelseas manager, Antonio Conte, at hans hold har bragt fornyet spænding ind i kampen om det engelske mesterskab, efter Chelsea lørdag smed en 1-0-føring og overraskende tabte 1-2 hjemme til Crystal Palace.

Da Tottenham samtidig vandt 2-0 ude over Burnley, blev afstanden mellem de to topklubber reduceret til syv point med ni ligakampe tilbage af sæsonen.

- For alle andre end os er det et godt resultat, for det gør mesterskabskampen spændende, siger Antonio Conte ifølge AFP.

- Vi havde selv chancerne til at få point, men vi må acceptere nederlaget.

Efter at have vundet 13 kampe i træk på hjemmebane tydede meget lidt på, at Premier Leagues førerhold ville komme i problemer mod upåagtede Crystal Palace.

Onsdag venter endnu en vanskelig kamp, hvor Chelsea kan smide point, når Manchester City besøger London. Gæsterne jagter en Champions League-plads.

- Det handler om at vinde hver eneste kamp, og der er ingen lette kampe i England. Det er uanset om man møder et tophold som Manchester City eller et bundhold som Crystal Palace, siger Antonio Conte.

For forfølgerne fra Tottenham peger pilen op med fire ligasejre på stribe. Lørdagens resultater giver yderligere tro på et uventet mesterskab i Christian Eriksens klub.

- Det er tre virkelige vigtige point at hente (på Chelsea), og vi skal blive ved med at tro på, at vi kan vinde titlen. Vi har vist stor styrke og karakter, og det gør mig stolt, siger Tottenhams manager, Mauricio Pochettino.

Chelsea vandt senest Premier League i 2015, mens Tottenhams seneste mesterskab daterer sig til 1961.

/ritzau/