Brøndby møder FCK i mørket

Brøndby ser ud til at være parate til at udfordre det lokale politis henstillinger om ikke at spille mod FC Købenahavn efter mørkets frembrud.

Det har tidligere givet ballade, når Brøndby og FC København har mødt hinanden efter mørkets frembrud. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

 

Mens det første af sæsonens store derbies mellem de to københavner-klubber afvikles næste søndag kl. 13.00 og dermed er færdigspillet længe inden, at solen går ned, ser det anderledes ud, når de to hold igen mødes på Brøndby Stadion søndag 8. november.

 

På dbu.dk er der nu kommet spilletidspunkter på alle kampe frem til vinterpausen, og her er kampen på Brøndby Stadion programsat til kl. 18.00. Det betyder, at kampen først bliver sat i gang næsten to timer, efter solen er gået ned.

Tidligere justitsminster Morten Bødskov fremlagde i 2012 i samarbejde med Divisionsforeningen, DBU, fanklubberne og Rigspolitiet en handlingsplan, som giver politiet mulighed for at flytte kamptidspunktet i helt særlige tilfælde.

 

Vestegnens Politi har tidligere meldt ud, at man vil have mindst to timers dagslys efter en kamps afvikling for, at det kan være sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Det bliver interessant at se, om politiet vil blande sig og bruge muligheden for at få rykket kamptidspunktet denne gang.