Brøndby køber Røslers A-aktier

Brøndby IF har købt den tidligere bestyrelsesformand Torben Røslers A-aktier i selskabet Brøndbyernes IF. Selskabet overvejer sin kommende ejerstruktur.

Mandag købte det professionelle selskab Brøndbyernes IF den tidligere formand Torben Røslers A-aktier i klubben Brøndby IF. Det betyder, at klubben nu ejer 55.000 stk. A-aktier, hvilket betyder, at samtlige A-aktier nu er ejet af enten Brøndbyernes IF eller Brøndbyernes IF Fodboldfond.

Torben Røslers' aktiepost har været sat til salg gennem længere tid, og den nu tidligere storaktionær havde egentlig selv fundet en endnu ukendt tredjepart til at købe aktiebeholdningen. Men i tråd med vedtægterne skulle han inden et salg tilbyde de øvrige aktionærer at købe aktierne. Det var den klausul, som Brøndbyernes IF gjorde brug af mandag.

Torben Røsler afviser, at den hemmelige køber skulle være Peter Schmeichel.

- Jeg har ikke fået nogen henvendelse fra Schmeichel-gruppen, bedyrer Torben Røsler over for RB-Børsen med henvisning til det konsortie ledet af den tidligere Brøndby-spiller Peter Schmeichel, der tidligere på efteråret forsøgte at købe klubben.

I forbindelse med oplysningerne til Fondsbørsen oplyser Brøndby IF, at man ikke har til hensigt at beholde samtlige erhvervede A-aktier, men at de indgår som et led i en fremtidig ændring af ejerstrukturen.

/ritzau/