Kurt Strand og Blærerøven bliver nyt makkerpar på DR2

I en ny DR2-serie rejser den tidligere Deadline-vært landet rundt sammen med Mads Christensen.

Kurt Strand stoppede frivilligt i DR i forbindelse med en fyringsrunde i 2010. Nu er han tilbage på skærmen for en tid. Fold sammen
Læs mere
Foto: Esben Salling
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Deadline-koryfæet Kurt Strand vender tilbage til DR2-skærmen i en ny programserie med titlen 'Når vinden vender.' Sammen med den speed-snakkende blærerøv og livsstilsekspert, Mads Christensen, skal Kurt Strand give det såkaldte Udkantsdanmark lov til at slå igen, skriver DR.

Så over de næste ti lørdage kan du opleve Kurt og Christensen på landevejen i færd med at undersøge, hvordan kampgejst og kreativitet skaber succes over hele landet - ikke bare i HT-området.

I første program har de rykket studiet til Nordre Kaj i Hobro, for at tage byens helt konkrete udfordringer og måden, man har valgt at gribe dem an på, under lup. I Hobro er troen nemlig urokkelig, når man udråber sig selv som Danmarks nye 'Brint Valley'.

Forlod DR i protest

Det er endnu ikke et år siden, at Kurt Strand forlod DR efter 25 år. Dengang forklarede han den opsigtsvækkende beslutning med utilfredshed med de planlagte besparelser og fyringer i DR.

- Derfor har min personlige analyse været, at jeg ikke føler mig fuldstændig sikker på, at mine kompetencer vil være særlig efterspurgt i DR, sagde han.

Siden bruddet med DR har Kurt Strand indgået en aftale med Jyskebank.tv. om at lave en række interviewprogrammer.

Første afsnit af 'Når vinden vender' sendes på DR2 i morgen, lørdag, kl. 17.40.