La Belle er verdens første luksusyacht til kvinder

Mænd er ikke tilladt adgang om bord på designeren Lidia Bersanis luksusyacht, der er tegnet til kvinder, som har mange penge i banken.

På øverste dæk er der en landingsbane til ejerens private helikopter. Den i guld, der kommer flyvende, er dog ikke med i prisen. Fold sammen
Læs mere

Rigmænd skal holde sig til deres eget millionlegetøj - som de i øvrigt har så meget af - for denne gang er det kvindernes tur. Det mener luksusdesigneren Lidia Bersani, der har ført pennen til det, der skal være verdens mest luksuriøse yacht. Og her er der adgang forbudt for mænd.

De vil sikkert heller ikke føle sig hjemme på den barbielignende luksusflyder, som designeren fra Monaco for nyligt offentliggjorde sine tegninger af. Den skal udsmykkes med krystallysekroner fra Swarovski, guldmosaikker, pels og blomster.

Luksusyachten er designet med bløde kanter, rene linjer og blomstermønstre i guld. Designeren kalder selv stilen for »romantisk og varm.« Fold sammen
Læs mere

Lidia Bersani har døbt luksusyachten »La Belle,« som på dansk betyder »Skønheden.«

La Belle skal udstyres med op til flere lounger og spiserum, og nogle af dem har plads til live musikoptrædener. Når kalorierne fra måltidet har lagt sig, kan man besøge fitnessområdet med jacuzzi og spa. Her er der både sauna med infrarød stråling, et rum med sne og en massagepool.

Efter et besøg i fitness-rummet er det nok tid til at slappe lidt (mere) af, og til det har Lidia Bersani sørget for et bibliotek med pejs, en biograf og en pool på hoveddækket. Til de mere feststemte er der barer og et diskotek.

Ved spiseområderne på La Belle er der nogle steder gjort plads til livemusik om bord. Fold sammen
Læs mere

Yachten er designet med udgangspunkt i dyre materialer som krystal, guld, pels og glas. Fold sammen
Læs mere

La Belle er tiltænkt dem, der har rigeligt med millioner stående på bankkontoen. Prisen har Lidia Bersani ikke fastsat endnu, for yachten er indtil videre kun et koncept på tegnebrættet, som hun tester. Men der bliver helt sikkert ikke tale om småpenge.

»Med de gulddekorationer, Swarovskikrystaller og dyrebare sten jeg gerne vil bruge, er jeg sikker på, det ikke bliver et billigt køb,« har designeren sagt til Daily Mail.

Der er seks soveværelser med plads til 12 gæster på La Belle. Yachtens master bedroom har en rund dobbeltseng, egen teresse og panoramaudsigt. Fold sammen
Læs mere

Der er lagt op til ren afslapning og luksus på La Belle, der både byder på en biograf, spa og adskillelige loungeområder. Fold sammen
Læs mere

Yachten er 80 meter lang og har fem dæk. Hvis den blev bygget i dag, ville den være blandt verdens 100 største superyachter, men der er ikke planer om at gå i gang med at svejse guldvæggene sammen foreløbigt.

På øverste dæk er der en landingsbane til ejerens private helikopter. Den i guld, der kommer flyvende, er dog ikke med i prisen. Fold sammen
Læs mere