"Hvilken strand ligger tættest på havet?"

Her er årets 10 dummeste spørgsmål fra turister fra hele verden.

Hvornår bliver Loch Ness-uhyret fodret? Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvornår bliver Loch Ness-uhyret fodret? Og hvor reserverer man bord til the Boston Tea Party?

Se også: "Det er jeres skyld, jeg er gravid"

Man skal huske ikke at lade hovedet blive hjemme, når man rejser ud i verden. Turistorganisationer fra de fjerneste egne af kloden har indsamlet årets dummeste spørgsmål.

Ifølge Jennifer Haz fra "Greater Miami Convention & Visitors Bureau", ville en besøgende dette år meget gerne have oplyst, "hvilken strand, der ligger tættest på havet?"

Paul Gauger fra VisitBritain.com fik spørgsmålet: "Hvorfor har de opført så mange borg- og klosterruiner i England?"

Hvornår kommer hvalerne?

Nori Akashi fra japansk turisme blev spurgt: "Hvor lang tid tager det at køre med det berømte højhastighedstog fra Tokyo til Korea?"

Heather Bryant fra "Seattle's Convention and Visitors Bureau" fik en henvendelse fra en herre, der gerne ville sejle rundt om det centrale Seattle, og en anden ville vide præcis, hvornår hvalerne svømmer forbi.

En amerikaner der skulle over grænsen til Canada henvendte sig forinden med spørgsmålet: "Vil jeg være i stand til at tale engelsk, de fleste steder jeg kommer hen?" Og svaret lød: "Ja, men De bliver nødt til at lære det først."

Tulipanfabrikken

Skal De til Holland? Så må De endelig besøge en af tulipanfabrikkerne. Det var der i hvert fald en udenlandsk turist, der gerne ville, fortæller Rosina Shiliwala fra "Netherlands Board of Tourism & Conventions".

På den side - af Atlanten - ville en bilturist i New York gerne vide om man faktisk dukkede op i Holland, hvis man kørte ned i Holland Tunnel. Den forbinder normalt Manhattan med New Jersey.