Nej, vi kan ikke hjælpe dig med dine bryster

Briter bebyrder deres ambassader på feriemålene med spørgsmål om alt fra brystoperationer til mængden af sukker i syltetøj.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kan I ikke lige fortælle mig, hvordan forholdet mellem frugt og sukker skal være i den marmelade, jeg skal til at lave?

Jeg har fået lavet større bryster og bryder mig ikke om dem, hvad gør jeg?

"Det er jeres skyld, jeg er gravid": Se 20 latterlige rejseklager her
 
De britiske ambassader verden over modtager hver dag mere eller mindre bizarre forespørgsler fra landsmænd, der er på ferie. Det går ud over det, ambassaden er der for, nemlig at tage sig af seriøse problemer som hvis man har mistet sit pas, er blevet overfaldet eller har været involveret i en ulykke.
 
"Opdrag min perverse søn"
"Det er dybt frusterende, at så mange briter tilsyneladende tror, vi er vejrstation og guideservice og den, man ringer til med alle former for spørgsmål, for det tærer på de ressourcer, vi skal bruge til de alvorlige tilfælde, siger Juliet Maric, britisk konsul i Alicante på den spanske østkyst.

Eksemplerne på absurde krav går fra manden, der bad om hjælp til at opdrage sin perverse søn til ham, der forlangte at få at vide, hvor i Italien han kunne købe et bestemt mærke sko.

Og fra parret, der krævede, at ambassaden betalte taxaregningen, da deres eget kreditkort var overtrukket, til moderen, der ville have ambassaden til at pakke hendes søns kuffert og køre ham til lufthavnen.

Se også: de 5 rejsetyper, der ødelægger ferien