Du kan stadig nå at fange de gode tilbud på rejser til sol og varme

Trænger du til sol og varme? Du kan stadig nå at rejse lidt væk.

Du kan stadig nå at komme til både sol og strand samt storby i efterårsferien. Foto: Apollo
Læs mere
Fold sammen

Efterårsferien er så småt skudt i gang, og de heldige har allerede sat sig på en flyver til varmere himmelstrøg, mens vi andre kan se frem til en uge med blandet vejr.

Men du kan også nå at komme ned til solen. For hvis du er hurtig til at pakke, kan du komme af sted i morgen eller på tirsdag – endda til nogle ganske favorable priser.

Hos Apollo Rejser er det lige nu muligt at finde rejser til Grækenland fra 4.288 kr. pr. pers., hvis du rejser mandag den 16. oktober. Også hos TUI kan du finde gode tilbud, hvis du er hurtig og f.eks. vil en tur til Lanzarote. Her kan du få et dobbeltværelse på et hotel med pool til for i alt 11.366 kr.

Og det er NU, du skal købe, hvis du vil af sted, siger Nikolai Johnsen, der er pressechef hos TUI, for det er ikke for sjov, at de siger, de er ved at have udsolgt. Det er de absolut sidste rejser, man kan finde på deres hjemmeside – der er ikke mere at grave frem, fortæller han:

»Vi har 99,9 pct. udsolgt. Med det dårlige vejr er det gået rigtig hurtigt,« siger han.

Også hos Apollo er det de absolut sidste rejser, man kan finde på hjemmesiden lige nu. Men der er også stadig nogle gode tilbud, fortæller kommunikationschef Glenn Bisgaard:

»Fredag, lørdag og søndag er de mest populære afrejsedage, så derfor er der stadig nogle gode tilbud at finde, hvis man ser på mandag og tirsdag. F.eks. er der rejser til Grækenland mandag, men også til Mallorca kan man stadig finde noget godt,« fortæller Glenn Bisgaard.

Og ifølge ham kan det faktisk nogle gange godt betale sig at vente til sidste øjeblik:

»Det kommer an på hvor mange krav man har til produktet. Hvis man er åben over for destinationer eller er fleksibel på rejsedage, så kan det godt betale sig at vente,« mener han.

Sammensæt din ferie selv

Hvis du derimod ikke har noget imod at arrangere din ferie selv, er det også en mulighed at tage nogle få dage i en storby og på den måde få lidt feriestemning, fortæller Lasse Skole Hansen, der er pr-manager hos momondo:

»Selv for os er det svært at finde noget, der ikke er alt for dyrt, men det er stadig muligt at få nogle gode billetter til Berlin fra den 17. til den 20. for 1.280 kr. eller til Paris den 16.til den 19. for 1.680 kr.,« siger han.

Og fordelene ved at arrangere sin egen ferie – frem for at købe en samlet pakkerejse – kan være mange, mener Lasse Skole Hansen:

»Fordelen er, at du får en øget fleksibiliet, når du selv arrangerer din tur. Du er ikke tvunget til at købe to ting samtidig, som når du køber en pakkerejse – du kan selv vælge, hvor du vil bo, og hvilket fly du vil med. Der er altså flere knapper, du kan skrue på, så du kan finde et prisniveau, der passer dig,« fortæller han.

Rejseliv tager forbehold for ændrede priser og udsolgte rejser.