Check-in: Renaissance Zürich Tower

I Zürichs up-and-coming-bydel er looket cool og præget af businessfolk, der støt og roligt rykker herud sammen med byens bohemeflok.

Udenfor står en enorm grå betonsten, men i loungen er der muntre farver. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk

Det er flot at gøre sin entré om aftenen, hvor hotellet lyser op i muntre farver bag den enorme betonsten, der udgør den rå dekoration på pladsen udenfor. Inde i loungen udgør en flok »Ægget«-lignende stole en farvet skulptur, over hvilken et mønster af oplyste plexistave kommer ned fra loftet på den smarte måde. Det hænger fint sammen,  

I receptionen modtages man med mandariner, hvide liljer og fin assistance til de småkriser,rejselivet nu engang kan byde på. Mens det øvrige personale – skønt man afgjort ikke kan sætte en finger på hjælpsomheden – er mere korrekt end sydeuropæisk hjertelig. 

Værelserne

Tjekket kvalitet og god plads.Personlighed og designertouch kommer på banen i form af dyblilla hvilestole og store s/h-fotostater indrammet af brede trælister med indbygget lys. De forestiller noget bygnings- og produktionsagtigt som en fremhævelse af denne up-and coming-bydels historie som skibsværfts- og indutrikvartér. Og går således fint i spænd med de kran-fyldte byggepladser, der udgør udsigten fra den ene side af hotellet.  

Badeværelset er en slags kasse i flot mørkt træ med to skydedøre, så det næsten fremstår som en del af værelset, hvis man lader dem være åbne. 

Badet er i bedste indbydende schweizerkvalitet, hvor alt er gedigent, fungerer og intet er kalket til. Og man forkæles med lækre »Mood therapy«-sæber og -lotion i mærket Pecksniff`s.

Mad og drikke 

Hotellet tilbyder en mindre barmenu med tapas og småsandwiches i loungen, og der serveres en udmærket morgenbuffet i Restaurant Equinox, hvor der også er frokost og middag. Stilen er udpræget international, hvad køkken, opdækning og anretning angår, men der er også schweiziske og endda lokale specialiteter på kortet. 

Særligt 

Hotellet er et vartegn og et lokalt mødested i Zürichs up-and-coming-bydel, kaldet West, hvor looket er cool, industrielt og præget af businessfolk, der støt og roligt rykker herud sammen med byens bohemeflok med fokus på musik og kunst. Der er godt med klubber og spisesteder i bydelen, der – endnu – er ganske u-turistet og ikke uden hip charme. Og så er der blot få minutters gang til Hardbrücke Station med direkte tog til lufthavnen og hovedbanegården.

Plus

Værelserne er super velfungerende og man mangler intet. Desuden er fitnesscenteret åbent døgnet rundt.

Minus

Toastbrødet på morgenbakken er gabende kedeligt. Drop roomservice og vælg restauranten til morgenmad. Det er meget bedre.